Коли в один день мене пересадили поруч з тихонею нашого курсу, я познайомився з нею ближче. І ця мить змінила моє життя

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Заборонене kохання річ складна, але іноді міць такої любові здатна зруйнувати всі перепони на своєму шляху. Так сталося у мене, коли я тільки почав зустрічатися з моєю нинішньою дружиною. Почали ми зустрічатися на другому курсі універу. Ми обидва вчилися в одній групі, але не звертали один на одного уваги, так як були з різних світів.

Я на той момент був можна сказати, першим хлопцем групи, вчився ідеально, ходив на секцію з плавання, був на голову вище всіх моїх одногрупників, а моя майбутня дружина тоді могла лише і дивитися на мене з дистанції, так як була тихонею, і навіть обличчя волоссям закривала, щоб не зустрітися ні з ким поглядом. В один день мені сказали сісти поруч з нею, а так зазвичай я сидів з друзями. Ну, я сів, спробував пару разів почати розмову з нею, але вона вперто мовчала.

Advertisements        

Йдучи, тихоня дала мені свій номер. Вже через телефон ми розговорилися, виявилося, вона просто так ніяковіла, що не могла і говорити. Вже через пару днів вона, нарешті, зважилася заговорити зі мною в житті. Так ми стали друзями, а через деякий час і заkохалися один в одного. Мої друзі мені говорили, щоб я навіть не думав з нею зустрічатися, що вона мені не рівня, і не гідна, але на таку повну маячню я і відповідав, як вони заслуговували. Згодом моя майбутня дружина, як то кажуть, розцвіла, стала менше ховатися від усіх і більше показувати себе, а на четвертому курсі стала головною красунею універу, за якою хлопці натовпом бігали, але першим, на щастя, помітив її саме я.

Advertisements