Моя бабуся була ще молода, коли їхній сусід прийшов до їхнього дому одягнений у костюмі і в кімнаті кілька годин розмовляв з її батьком. Коли вони вийшли з кімнати, батько сказав їй щось неймовірне.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я завжди любила історії моєї бабусі, такі цікаві та повчальні. Ось одна з них. Скільки бабуся себе пам’ятає, з її дитинства сусідом її батьків була людина на ім’я Віктор. Раніше він жив із дружиною, але коли моя бабуся була підлітком, дружини сусіда не стало. Він був дуже добрим другом сім’ї бабусі, часто у будь-яких справах доnомагав їм. Також він частенько доглядав бабусю, як дочку друга.

Він ставився до неї дуже добре, поводився стримано, і постійно доnомагав, у навчанні, або ж в інших господарських питаннях. І ось одного разу, під час його чергового візиту до будинку бабусі, він прийшов, одягнений у костюм, і на кілька годин закрився в кімнаті з батьком бабусі, де вони довго говорили. Через кілька годин він вийшов, а моя прабабуся сказала бабусі, що вона вийде заміж за Віктора. Бабуся не зовсім любила його, як чоловіка, скоріше як друга сім’ї.

Advertisements        

Усі дівчата її віку виходили заміж за молодих, гарних хлопців, а вона за якогось дядька. Все ж таки вийшла вона за Віктора у віці 18 років. Ось тільки незабаром виявилося, що це не зовсім nогана ідея, Віктор добре ставився до бабусі, не давав її образити, доглядав за нею, а подруги, які вийшли за молодших хлопців, ще скаржилися, що ті поводяться, як діти. Дідуся не стало у віці 90 років, залишивши бабусю з трьома дітьми, і запам’ятався як дуже хороша людина, і чудовий чоловік.

Advertisements