У день від’їзду батька за ним приїхала машина. Ось тільки за кілька годин та сама машина приїхала вже без батька. Там на нас чекав сюрприз.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Цікава історія нещодавно сталася з моїм батьком. На даний момент він працює в будівельній компанії, креслить дороrи і таке інше … спостерігає за будівельними роботами. З цієї причини він не часто буває вдома, чи в нашому місті взагалі. Це, на щастя, не заважає нам регулярно проводити весело час разом, але все ж таки ми його бачимо рідше бажаного.

І ось, зовсім недавно, перед черговим від’їздом, він залишив свою валізу в залі відкритою; це дуже важлива деталь цієї історії. В цей час ми з мамою збирали його речі, а він сам прокинувся і пішов вмиватися. Потім ми вже пішли всі разом обідати, паралельно тато збирав різні дрібнички, а ми з мамою готувалися з ним попрощатися.

Advertisements        

Ну ось, попрощалися, він одягнувся та пішов. За ним приїхала машина. Ось тільки за кілька годин та сама машина приїхала вже без батька. Сам тато нам зателефонував і сказав спуститися до машини. У машині на нас чекала ніхто інша, як наша кішка Агата. Виявилося, вона залізла до валізи батька, поки той залишив її в залі без нагляду. За його словами, в аеропорті всі жа хнулися, коли на перевірці побачили скелет кішки у валізі, а та спокійно і мирно собі спала усередині весь цей час.

Advertisements