Ольга виnадково побачила свого хлопця з іншою жінкою у ресторані. Потім дізналася, що то його дружина. Того дня вона вигадала план, за яким помстилася йому.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якщо чоловік не хоче одружуватися з вами, але каже, що щиро любить, знайте: у нього є інша. Це вже стало золотим правилом, у чому переконалася Ольга. Усе почалося з того, що її колега запропонував після роботи піти разом повечеряти в ресторані. Чоловіком він був хорошим, гарним і дуже добрим, постійно всім доnомагав по роботі, і встигав сам бути на хорошому рахунку у начальства. От і Ольга не відмовилася повечеряти з ним. Вони добре провели вечір, хлопець постійно робив компліменти Олі,

поводився як справжній джентльмен і просто був собою, чим дуже сподобався Олі. Наступного дня вони знову пішли на побачення, і на другий теж, і на третій. Ось тільки вони те й робили, що ходили на побачення до парків та ресторанів. Далі стосунки не заходили, що було дуже див ним для Олі, адже вони явно подобалися одне одному. І ось, якось, проходячи повз ресторан, куди вони зазвичай ходять на побачення, Оля застукала хлопця з іншою жінкою, яка ніжно тримала його за руку.

Advertisements        

Вся в сльозах бід на Оля повернулася додому, стерла з телефону всі нагадування про хлопця, дуже образилася і проnлакала цілий день. Наступного дня вона дізналася від інших колег, що це була його дружина. Виявилося, весь цей час хлопець був одружений, а Олю просто використав як звичайну kоханку. Тоді вона вигадала план, як йому помститися. Знову натрапивши на пару в ресторані, вона підійшла, показала дружині всі фотографії, які збереглися зі побачень, і сказала: – Чи це не ваш чоловік? Після цього та виплеснула свій напій на чоловіка, і дівчата разом пішли і з ресторану, і викинули з життя того хлопця.

Advertisements