У свої 16 років Валерія зі своїм хлопцем стали батьками, але ось особливої любові вони не відчували до дитини

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Валерія заваrітніла в шістнадцять. Тоді вибухнув великий скан дал. Її хлопцеві було стільки ж. Після народження дитини стало ясно, що Олег не має до нього ніякого інтересу. Побачивши це, Валерія теж втратила інтерес до дитини, спихнула його на батьків. Коли їй виповнилося вісімнадцять, вона з’їхала в сусіднє місто з новим кавалером. Батькам було со ромно, що вони виховали таку безвідповідальну дочку. Ще вони зрозуміти не могли. Як можна кинути власну дитину? За Сашком вони стежили добре.

Старалися, щоб у нього все було. Дідусь працював, а бабуся за ним доглядала. Саша любив їх як своїх батьків, однак, по мамі теж нудьгував. Він постійно задавався питанням: “Чому мама пішла і кинула мене?” Валерія вийшла заміж в сусідньому місті, наро дила двох дітей, до сина жодного разу не приїхала, батькам теж не дзвонила. Саша вперше за довгий час побачив маму на весіллі родички. Вона тоді прийшла зі своїм чоловіком. Він підійшов до неї і запитав: – А чому ти поїхала і кинула мене? Валерія подивилася на нього холодно, без будь-яких емоцій. – Ти помилка молодості. Олег мав рацію, потрібно було своєчасно звернутися до лі карів.

Advertisements        

Після цих слів Саша викреслив матір зі своєї пам’яті і більше про неї не думав. Роки йшли. Він закінчив університет, знайшов роботу і одружився. У нього у самого з’явилася чудова дочка. Несподівано подзвонила мати: – Саш, це твоя мама. Мій чоловік мене кинув. Я одна виховую дочок. Ти живеш поруч з університетом, куди вступила моя старша дочка. Не могла б вона до тебе переїхати? Мені зараз фінансово дуже нелегко. -Ні. Він просто повісив трубку.

Advertisements