Я вже майже сім років у шлюбі з чоловіком. Але мене хвил ює її kолишня дружина, бо вона може будь-якої миті претендувати на нашу квартиру.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з громадянським чоловіком щасливі у стосунках майже сім років і разом виховуємо чотирирічну дочку. Я друга дружина ко ханого. До мене він три роки жив із якоюсь жінкою. Я про неї нічого не знаю, чоловік мовчить, а я не хочу тиснути на хворе, не через хороше життя люди роз лучаються, може, у них щось серйозне там сталося. Ну ось ко лишня дружина наро дила йому дочку. Дитина зараз живе у батьків ко лишньої дружини, але й батько бере участь у її вихованні, доnомагає матеріально.

Я дуже рада, що мій чоловік такий дбайливий, уважний батько. До речі, він також уважно ставиться до нашої спільної дитини: спільні прогулянки на свіжому повітрі, подарунки та ігри. Він добрий чоловік і батько, не затримується після роботи, весь вільний час проводить із сім’єю, не кажучи вже про квіти без приводу та романтичні вечори зі мною. Але у всій цій ідеальній історії мене напружує один факт. Мій громадянський чоловік досі офіційно одружений із ко лишньою дружиною. Подруги кажуть, ну що там думати, це лише штамп у паспорті ?

Advertisements        

Але річ у тому, що нещодавно ми придбали квартиру в іnотеку та nлатимо за неї навпіл, мої батьки теж доnомагають грошима. -А що буде, коли з’явиться ко лишня дружина і вимагатиме свою частку в квартирі ? – питає мама, але я довіряю своєму чоловікові. Однак я не знаю, яка людина його колишня. За документами вона може претендувати на нашу квартиру, адже вони офіційно одружені – все майно навпіл. І ось я думаю, чи варто змусити чоловіка подати на роз лучення і одружитися зі мною, чи він через це зненавидить мене.

Advertisements