З Євгеном Оксана познайомилася, коли навчалася в Інституті. Потім вона дізналася, що чекає дитину. Дівчина вийшла за нього заміж, не підозрюючи, що скоро буде тікати від нього з однією сумкою в руках.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Оксані не пощастило у виборі чоловіка. З Євгеном вона познайомилася, коли вчилася в Інституті. Потім дівчина дізналася, що чекає дитину. Євген зробив їй пропозицію, вона була дуже щаслива. Молоді переїхали в рідне місто Жені, щоб жити з його батьками. Проб леми у Оксани почалися з того ж дня. Євген відразу змінився в гіршу сторону. Він приходив додому пізно вночі, випивав і не звертав на дружину ніякої уваги. Оксана вже звикла, що їй потрібно займатися господарством, забиратися в будинку, мити посуд і готувати, не отримавши ніякої віддачі. Домашні все одно були незадоволені. Коли маленька Катя пішла в дитячий сад, Оксана влаштувалася на роботу.

Вона страաенно втомлювалася, але не могла залишати дитину з чоловіком. Євген забув, що він вже батько, радів холостяцькому життю і цілодобово не з’являвся вдома. І одного разу, коли він, як завжди, вночі ліг спати на дивані, Оксана не витримала. Вона зібрала речі в маленьку сумку, забрала Катю і пішла. Оксана подала на роз лучення. Їх роз лучення пройшло дуже спокійно. На подив Оксани, свекруха запропонувала віддати їм їх сільський будинок. Оксана переїхала в село разом з дочкою. Вона вже розуміла, чому свекруха так легко віддала їй будиночок в селі. Жити в ньому було просто неможливо. Оксану зустріла сусідка. Вона була дуже милою жінкою.

Advertisements        

Та сказала, що дуже рада бачити в тому будинку Оксану, вона нарешті позбулася тих жа хливих, невдячних людей. Сусідка була вражена тим, як Оксана змогла жити в їхній родині. Марія запропонувала Оксані з донькою залишитися в їхньому будинку, поки її чоловік і син не відремонтують будинок. Оксана деякий час жила з у тітки Марії. Її чоловік і син відремонтували будинок повністю. Нарешті, будинок був готовий. Оксана з донькою переїхали в свій новий будинок. Дівчина знайшла хорошу роботу, життя знову знайшло фарби. Костя, син Марії, дуже доnомагав Оксані у всьому. Вони стали часто зустрічатися в будинку Оксани. Тепер їхні стосунkи вийшли на новий рівень. Вони зустрічаються.

Advertisements