Оля мала бути подружкою нареченої на весіллі, але так і не прийшла. Аліса дізнавшись причину, трохи свідомість не втратила

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У РАГСу зібралося багато народу. Аліса постійно відтягувала урочистість, сподівалася, що подруга таки прийде на свято. Проте Оля так і не прийшла. Адже Аліса запросила її побути подружкою нареченої. Аліса та Оля товаришували ще зі школи, протягом п’ятнадцяти років. Все змінилося після того, як Оля вийшла заміж. Аліса дуже раділа за неї. Однак незабаром Оля віддалилася, а потім і зовсім порвала будь-який зв’язок. З того часу минуло три роки. Від спільних знайомих Аліса знала, що Оля з чоловіком роз лучилася і дуже переживала за їхні стосунkи, ніяк не могла звикнути до того, що доведеться жити без кращої подруги.

Вона часто дзвонила Олі, але та не брала слухавку. Микола, чоловік Аліси, бачив, що дружину ця ситуація сильно зачіпає. Тож вирішив, що з цим щось треба робити. -Аліса, збирайся! -Куди? – Здивувалася дівчина. -До Твоєї Олі поїдемо, подивимося, чому вона на тебе образилася. Аліса завмерла у нерішучості. -А Раптом вона мене не захоче бачити? Я намагалася до неї ходити додому, вона мене навіть на поріг не пустила! А я не знаю, що я зробила не так. -Розберемося з цим на місці. Вам давно час все прояснити. Досить це відкладати. Рішучість Миколи надала їй сил. -Добре, ти маєш рацію. Коли вони постукали у двері, відчинила Оля, побачивши на порозі подругу, вона хотіла зачинити двері, але Микола притримав. -Оля, Привіт, я чоловік Аліси. Я думаю, що вам давно час поговорити.

Advertisements        

Спочатку Оля відмовлялася, але потім вирішила пустити їх у хату. -Я не розумію, чому ти викреслила мене із життя. Адже ми навіть не сва рилися! – дивувалася Аліса. -Тому, що мені набридло бути твоєю тінню! -Про що ти? Виявилося, що kолишня свекруха, а потім і чоловік, постійно ставили Олі як приклад Алісу, хотіли, щоб вона на неї була схожа. Це дівчину сильно зачіпало, і вона вирішила, що якщо перестане спілкуватися з подругою, то всі перестануть її з нею порівнювати. -Дурна ти, Оль. Чому ти мені не розповідала? Ми б разом вигадали, як їх провчити! Я ж не винна, що твій kолишній чоловік і свекруха дурні люди. Подруги обнялися, Оля заnлакала. Так багаторічну дружбу було врятовано. Миколай був задоволений.

Advertisements