Батьки кинули мене на дідуся і бабусю і пішли за своїми насолодами, повернулися вони лише тоді, коли я вже досягла всього сама

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я не знаю, як вийти з ситуації, що склалася, і мені здається, що тільки nсихолог зможе доnомогти мені подолати це. Насправді ситуація полягає в тому, що мої батьки, які взагалі за мною не наглядали, наро дили та залишили на бабусю з дідусем. Я не пам’ятаю своїх батьків, але бабуся весь час розповідала тільки добре про них. Але все одно, я потім дізналася, що моя мама з татом вибрали алkоголь замість мене. З іншого боку, я дуже рада, що мене виховувала бабуся, адже чому я могла б навчитися від своїх батьків, які залежать від алkоголю?

Я за своєю натурою дуже м’яка людина, але мені довелося багато чого пережити у своєму житті. Батьки раптом схаменулися, коли мені було вже п’ять років, вирішили забрати до себе. Але їх потім мало не позбавили батьківських прав, тож бабуся мене забрала назад. За цей період, коли я була зі своїми батьками, вони постійно сва рилися, я збігала дуже часто, я більше не могла терпіти; сказала бабусі, щоб вона забрала мене до себе. Мене виростила бабуся, дала все найкраще; вони з дідусем накопичили на моє навчання, забезпечили добру освіту.

Advertisements        

Зараз у мене хороша робота, дуже престижна та високооnлачувана, я заробляю дуже багато, можу собі дозволити все, що захочу. Незважаючи на те, що я вже одружена, все одно продовжую доnомагати своїй бабусі, адже якби не вони, то я не стала б такою, якою я зараз. Ось зараз, коли батьки просять алі менти, я не знаю, що робити. Начебто я можу собі дозволити щомісяця давати їм гроші, але я не зобов’язана цього робити. Чоловік мій вважає, що я не зобов’язана нічого робити для них, але бабуся мене виростила, тому я повин на доnомагати їй усім.

Advertisements