Мій батько просто ненавидить зятя тільки за те, що він не схожий на нього. Але те, що днями він зробив, я вже пробачити не зможу

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У моїй родині зятя не любить тесть, а зазвичай у всіх історіях теща недолюблює зятя. Мій батько самого початку незадоволений був моїм вибором. Кажуть, що дівчатка вибирають собі чоловіка, схожого на батька. У мене ж все було навпаки. Мій тато військовий, напевно, причина в професії, що він суворий через міру. Ніколи батько нас з братом не балував, слова ласкавого теж було не почути. Мама завжди по дому робила все, він ніколи нічим їй не доnомагав. Мій брат під татовим впливом теж став військовим, перевівся служити в інше місто. Я ж залишилася жити з батьками. Коли Мій обранець тільки почав за мною доглядати, то я відразу зрозуміла, що він не такий, як мій тато.

Мій kоханий добрий, ніжний, романтичний – і не служив в ар мії. Мій батько вважає його не мужнім. Все просто: не служив — не мужик. Батько мій вибір абсолютно не вітав, хоча і дав дозвіл на весілля. Відразу після весілля ми жили на орендованій квартирі, і все було нормально, а після того, як у нас наро дилася донечка – коштів стало не вистачати. Ми переїхали жити до наших батьків – і тут почалося. Мій тато постійно принижує мого чоловіка, ображає його. Я вважаю вищим рівнем мужності-доnомагати своїй kоханій жінці. Тато вважає його підкаблучником, тому що мій улюблений завжди доnомагає мені по дому і проводить час з донечкою.

Advertisements        

Якщо чесно у мене вже сил немає, щовечора вставати на захист чоловіка. Вчора я ходила до подруги на день народження. Коли я повернулася додому, то потрапила на черговий концерт від мого татка. Мені абсолютно нестерпно дивитися на те, як він принижує мою половинку. Я поставила батька перед вибором: або він заспокоїться, або ми розмінюємо їх квартиру на дві і роз’їжджаємося. Тато, ніби як, заспокоївся. Не знаю, чи надовго його вистачить. Як можна ще вплинути на батька?

Advertisements