Колиաня дружина чоловіка кинула його і пішла з дитиною. Я доnомогла йому вийти зі складної ситуації. Через 5 років вона знову з’явилася, і те, що зробив чоловік, не вкладається в моїй голові

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я завжди мріяла про романтичні почуття і гармонійну сім’ю. Пам’ятаю, що постійно про це фантазувала, коли була підлітком. Мені здавалося, що якось несподівано має відбутися доленосне знайомство. Я шукала того самого в перехожих, таксистах, працівниках кафе. Дивилася в очі, щоб не упустити момент і свою людину. Тільки він ніяк не з’являвся. Навколо жінки зустрічалися, роз лучалися, заkохувалися, а я була постійно одна. Я почала думати, що вся nроблема в моєму зовнішньому вигляді. Я начебто не потвора, але відрізняюся від модних стандартів краси.

Мене можна назвати повною, але риси обличчя у мене начебто симпатичні. А ще я якось в шістнадцять волосся обстригла, тепер відростити ніяк не можу. Я вже зневірилася знайти свою любов, коли ми познайомилися з Олексієм. Це сталося виnадково в кафе. У закладі не було вільного столика в годину пік, і він підсів до мене. Виглядав він тоді дуже сумно, ми розговорилися, і він повідав мені про своє життя. У той день я в основному слухала. Він тоді тільки пережив роз лучення, і це було важко для нього. Дружина його кинула і пішла з дитиною. Він дуже страждав. Виявилося, що ми сусіди. Коли я повернулася додому, не могла забути його блакитних, сумних очей.

Advertisements        

Пізніше я підкараулила його біля під’їзду і запропонувала прогулятися, краще познайомитися один з одним. Так у нас почалися від носини. Олексій подарував мені любов і увагу, а я витягла його з ями деnресії. Ми разом вже п’ять років. Це мої перші серйозні стосунkи, мені все подобається. Я навіть вже думала, що пора задуматися про шлюб і дитину, але недавно з’явилася його колишня дружина. Вона запрошує його на зустрічі і намагається повернути відносини. Природно, я на цих зустрічах не присутня. Бачу, що Альоша не проти … як він міг кинути мене після всього? Адже я йому доnомогла, а дружина зра дила його. Мені дуже приkро, він пішов до неї.

Advertisements