Свекруха лізе в мій гаманець і їй не подобається, що я витрачаю гроші на себе . Але ж ці гроші я заробила сама . Більше не можу терпіти такої поведінки.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя свекруха просто огидна жінка. У мене з нею спілкування не склалося з перших днів. Навіть коли ми з чоловіком просто зустрічалися і я приходила до них у гості, то свекруха вже зневажливо дивилася на мене. Після весілля у неї відкрився рот і тепер тільки важкими поглядами я не відкручуюся. Вона дуже любить пхати носа не в свою справу. Просто любить копатися в моєму гаманці і підраховувати, скільки я заробила і скільки витратила цього місяця. А потім вона підраховувала скільки грошей мені дає чоловік і робила висновок, що я нахлібниця.

Вона завжди знайде причину у фі нансовому плані мене добре принизити. Я за вдачею не кар’єристка, у мене середня зарплата, на шиї у чоловіка я не сиджу, а намагаюся теж у будинок гроші приносити. Але ця частина моєї біографії свекруха не хвилює. Після підрахунку грошей вона починає говорити мені про те, яка я марнотратка, весь день і в її бідного сина забрала, адже він не такі великі гроші отримує. Ще вона любить повторювати, що мені з чоловіком так пощастило, адже баrатшого і успішнішого за нього я б ніколи не зустріла.

Advertisements        

Мені часом так хочеться відповісти свекрусі, що до її сина у мене було кілька хлопців, і вони були в рази багатшими: сини бізнесменів, які мають свій автопарк і кілька квартир. Тільки от я не можу їй так сказати, а то потім називатиме мене меркантильною падшою жінкою. Батьки у мене далеко живуть, вони мене захистити не можу від нападок. А за чоловіка вона веде собі як ні в чому невин на свекруха, яка й nоганого слова мені не скаже. Тому чоловік не вірить у мої розповіді про його матір.

Advertisements