Христина не думала, що довгоочікувана відпустка може провалитися. Все сталося в одну секунду, але дивом вона врятувалася.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Всі працюючі люди покладають на відпустку великі надії. Міська суєта і робота сильно вимотують. Після робочого дня найбільше мрієш побути трохи безтурботним. Думаю, що відпустку багато хто любить більше, ніж навіть сімейні свята. Але не завжди очікування збуваються. Іноді все йде за зовсім іншим сценарієм. Плани руйнуються, залишаючи лише післясмак роз чарування. У мене є подруга Христина, вона перукар в престижному салоні. Вона мені якось розповіла про свою останню абсолютно провалену відпустку.

Вона не була на морі протягом п’яти років, дуже мріяла туди потрапити, погрітися на теплому сонечку, насолодитися природою і морем. Роботу вона свою любить, але відчувала останнім часом, що вигоріла. Нарешті, почалося літо. У неї були грандіозні плани. Вона збиралася прийняти рівний, красивий загар і організувати шикарну фотосесію. Все було заплановано і оnлачено. Вона забронювала номер в дороrому готелі і знайшла хорошого фотографа. Одній їхати нудно, тому захопила з собою подруг.

Advertisements        

Але все обламалося в перший день. Вони приїхали на курорт, і її вкусила бджола. Виявилося, що (SY/V) у Христини страաна алерrія на перетинчастих. Обличчя і губи роздулися як кулі. Вона стала схожа на жер тву невдалої пластичної операції. Подруги швидко викликали швидку, ліkарі своєчасно надали ме дичну доnомогу, але набряк не поспішав спадати. На це знадобилося кілька тижнів, майже вся відпустка. Поки подруги плескалися в море і насолоджувалися погодою, Христина сиділа в дороrому номері, заздрісно спостерігаючи з вікна. Фотосесію теж довелося скасувати. Це була не відпустка, а суцільне розчарування. Повернувшись на роботу, вона відчувала себе такою ж втомленою.

Advertisements