З моїм татом стався напад, його привезли в ліkарню. Ми з мамою сиділи в палаті. Раптово мама почала зі сльо зами розповідати таєм ницю, яку стільки років приховувала

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мені з сестрою вже давно за 40. У кожного своя сім’я, діти-студенти. Живемо всі окремо. Все у нас добре. Батьки наші живі-здо рові. Кожні вихідні ми збираємося у моїх батьків. І вийшло так, що до вихідних мама подзвонила і повідомила, що вона в машині швидkої доnомоги їде в лікарню з татом. У нього стався напад. Без реабілітації не обійтися. Я відразу ж поїхав в ту ж ліkарню. Зустрілися ми там, батька обстежили. Йому треба було залишитися там на пару днів.

Я щовечора після роботи їхав і сидів там з мамою до самої ночі. Вона жодного разу не поїхала додому. Весь час була поруч з батьком. А на моє прохання залишитися замість неї на ніч-вона пускала на мене грізний погляд, що все і без слів було зрозуміло. Коли тато засинав, а мама трепетно сиділа поруч, то ми з нею говорили про все на світі. І ось одного вечора вона розповіла мені про її невдалий перший шлюб, до зустрічі з батьком. Справа була в далекі 70-ті. Зустріла вона під час танців Петрова.

Advertisements        

Всі його так звали. Петров мило доглядав за нею, дарував її улюблені квіти. Вона закохалася і вирішили через 2 місяці відносин одружитися і жити у неї в комуналці. Він працював, іноді їздив на риболовлю на ніч зі своїми друзями. Для неї це було нормально. І ось раз, коли він був на рибалці стукає в двері жінка старше неї. І кричить: “Петров, відкривай двері. Я знаю, що ти там”. Виявилося, він був на ній одружений, втік від неї до зустрічі з мамою. Коли він повернувся – його чекав сюрприз. Та дружина відлупцювала його, а мама вигнала з дому.

Advertisements