Я боюся втратити свою любов через примхливу, ревниву дівчинку. Падчерка нещодавно дуже nідло вчинила зі мною.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я розчарувалася в чоловіках після першого шлюбу. Гаряче kоханий чоловік мені змінив. Я не очікувала такої зра ди, і моє серце було розбите. У тридцять п’ять років я зустріла Іллю, він відразу зачарував мене своїм ставленням, і я закохалася, як школярка. У нас багато спільного, він теж роз лучений, але у нього від першого шлюбу є дочка. Нещодавно ми з’їхалися. Я думала, що у нас все буде відмінно, але його дочка мене буквально ненавидить. Я всіляко намагалася налагодити з нею стосунkи, але нічого не виходить. Вона kатегорично відмовляється мене приймати.

Я боюся, що через це можу втратити свою любов і шанс на щастя. Я розумію її, їй довелося нелегко. У неї складний вік. Всі трохи божеволіють під час пубертатного періоду. До того ж вона втратила будь-яку маму, і зараз з’явилася чужа жінка. Якби вона була молодшою, все було б простіше. Нещодавно вона підло зі мною вчинила. Я забула десь ключі, можливо, що пропали вони не без її участі. Коли повернулася додому, то не змогла відкрити двері. Маша була вдома, я чула музику, але вона на хабно не відкрила двері. Ко ханий повинен був пізно повернутися.

Advertisements        

Щоб не провокувати сварку, я поїхала до батьків. Я розумію, що дівчинка просто намагається вижити мене з дому. Але я не знаю, що мені робити. Найпростіший спосіб вирішення nроблеми-роз лучитися. Мені боляче навіть думати, що я можу на таке піти. Я не раз говорила про цю ситуацію з Сергієм, він міг би спробувати вплинути на Машу, але не робить цього. Сергій каже, що Маші просто потрібен час. Мені незрозуміло його пасивна поведінка. Вона постійно маніпулює ним і шантажує. Ясно, що, якщо вона поставить ультиматум, він вибере дочку, адже вона йому до рожче. Але чому я повин на втрачати свою любов через примхливу, ревниву дівчинку? Їй вже 16, скоро вона поїде вчитися, і Сергій залишиться один.

Advertisements