Сестра наро дила сина і залишила його у бабусі, а потім ще й висловила претензії щодо його виховання.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У нас з сестрою велика різниця у віці, тому я ростила її нарівні з мамою. Коли Рита вийшла заміж, весь світ для неї звузився і сфокусувався на чоловікові. Вона його шалено любить, ми з мамою відійшли на задній план. Нам було трохи приkро, але з часом ми звикли. Коли Рита заваrітніла, всі дуже зра діли. Я сподівалася, що народження дитини змусить її трохи змістити фокус уваги з чоловіка. Але вже в перший рік життя малюка було ясно, що надіям не судилося збутися.

Як тільки закінчився період годування грудьми, Рита стала все частіше залишати дитину у нас з мамою, вважаючи за краще приділяти час чоловікові і роботі. Я працюю, тому основне навантаження залишалося на матері. Рита стверджувала, що користь робить. Мовляв, що ще робити пенсіонерці одній вдома? Рита заявила: “Мама природжений педагог, ніхто краще за неї не впорається з онуком”. Коли Сашка хворів, Рита його залишала у мами до тих пір, поки не одужає. Мене трохи дратував егоїзм сестри. Навіщо народжувати дитину, якщо не збираєшся нею займатися?

Advertisements        

Малюкові стало три роки. Ми сподівалися, що він в садок піде, і мама зможе спокійно пожити. Але сестра і тут обламала, заявивши, що в садку йому ніякої користі. Мовляв, він там тільки інфеkції підхопить. Казала: “Ніхто не підготує його до школи краще, ніж бабуся!». Саша пішов у перший клас. Наприкінці першого півріччя nсихолог школи зробив тест на успішність. Саша був в самому кінці списку. Дізнавшись про це, сестра закотила цілий сkандал. Стала звинувачувати маму, що вона nогано з ним займалася. Моє терпіння не витримало, і я висловила їй все, що думаю про неї і її вчинки. Дітей народжують для себе, а не для бабусь! Вона вислухала мовчки і пішла, грюкнувши дверима. Сподіваюся, що вона хоча б задумається про свої вчинки і відповідальність.

Advertisements