Я випадково підслухав розмову та зрозумів, як насправді до нас ставляться наші друзі. Вони говорили про нас лише nогане !

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мене звуть Мирон, я маю дружину Олександра. Ми разом виховуємо п’ятьох дітей. Живемо ми у столиці, але у нас є чудова дача у селі. Дачу нам подарували батьки дружини. Ми проводимо там літні канікули. Наші діти люблять проводити час на свіжому повітрі. Нещодавно сталася одна вкрай неприємна історія. Ми з дружиною, подумавши, вирішили запросити друзів сім’ї до нас на дачу – Аллу та Миколу. Вони одружені вже кілька років, але дітей у них поки що немає. Ми вирішили, що чудово проведемо разом час на свіжому повітрі та поспілкуємось. Усім іноді хочеться втекти від міської метушні. Микола погодився. Ми обговорили з ним все телефоном, встигли про все домовитися.

Коли розмова закінчилася, мій телефон чомусь завис, а друг чомусь забув відключитися. Так сталося, що я підслухав його розмову з дружиною. Вони говорили лише погане про нас! Микола заявив, що я тупий цап, а моя дружина-свиня. Казав, що лише безвідповідальні заводять так багато дітей. Потім вони взялися до обговорення наших дітей, наговорили багато неприємного. А потім почали обговорювати, що недорогого можна купити, щоби безкоштовно у нас відпочити. З цією парою ми спілкуємося вже п’ять років, мені було дуже прикро дізнатися, що вони так думають про нас. Я розповів про підслухану розмову дружині. Вона також була шокована.

Advertisements        

Спочатку ми думали скасувати їхній приїзд, але потім вирішили їх провчити. Коли парочка приїхала, вони поводилися дуже дружелюбно: усміхалися нашим дітям, говорили будь-які люб’язності. Ми були здивовані їхнім лицемірством. – А чому ви дитинку не заводите? – Запитала моя дружина. – Вважаємо, що нам поки що рано, ми хочемо пожити поки заради себе. – А може ви вважаєте , що дітей заводять лише тупі козли та свині? Пара приголомшено мовчала. Вони привезли нам у подарунок дешеві солодощі та консерви. – Ви це купили на розпродажі? Так, ми знаємо, що зараз фінансові труднощі. Наша дача потребує ремонту, тому якщо хочете відпочити, допоможіть пофарбувати паркан. Спочатку вони вирішили, що я жартую, але коли моя дружина простягла їм фарбу і кисті, зрозуміли, що все дуже серйозно. Вони поспішно придумали казку про справи, що раптово виникли, і поїхали. Цікаво, чи вони здогадалися, що я підслухав розмову? Ми вчинили правильно?

Advertisements