Теща дзвонить заміжній доньці по 9-10 разів на день, і навіть не підозрює, що молода сім’я на межі роз лучення через її абсурдної звички

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

– Ну, я ж не можу заборонити їй мені дзвонити, Сень. Вона самотня жінка, та й у мене крім неї нікого немає. Я не можу заборонити їй мені дзвонити, – говорила Мілена. – Але вона переходить вже всі межі! Ти з нею більше спілкуєшся, ніж зі мною. По – твоєму, це нормально? – запитує Арсеній. Оксана Олексіївна і справді була самотньою жінкою. Першу половину дня вона проводила зі своїми подружками, а ввечері починала надзвонювати дочці.

Мати Мілени могла дзвонити по 9-10 разів за вечір. У молодої парочки не бувало часу навіть один одним насолодитися, адже повернувшись додому після важкого робочого дня Мілена не розслаблялася з чоловіком на дивані, а звітувала перед мамою, що вона їла, з ким гуляла, які плани на наступний день побудувала і так далі. Ось свекруха Мілени – окрема історія. Вона зайнята жінка-підробляє репетитором математики. Так-то у неї фізично часу не залишається синові дзвонити. Арсеній же мамі дзвонить раз в тиждень, а розмовляють вони хви лин 5 від сили.

Advertisements        

Оксана Олексіївна обожнювала базікати по телефону. Ось, наприклад. Одного разу пізно вночі їй приходить повідомлення з попередженням від МНС. А вона відразу дзвонить Мілені і все доповідає. Потім Оксана Олексіївна просто базікала, вже не по темі, а так. Спробуй тільки їй сказати, що ти зайнятий … вона так ображалася! Навіть якщо це начальник дзвонить… Арсенію це дико не подобалося, але що йому робити в ситуації, що склалася – він не знав. Може, у кого теж є такі родичі-бовтанки, яким телефон ближче деяких членів сім’ї? Як ви з такими чините?

Advertisements