Коли мій майбутній чоловік сказав матері про те, що хоче на мені одружитися, вона оголосила, що на весіллі її не буде. І це тільки тому, що я…

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми зустрічалися довго, майже чотири роки. Незабаром ми вирішили одружитися. Свекрусі я з самого початку не сподобалася. Думаю, це через те, що я сільська. Сьогодні я сильно змінилася. Мені було дуже приkро. Так, я родом з сільської місцевості. Але наше село знаходилося поруч з містом. І взагалі, мешкала у двоповерховому будинку. Батько працював, і наша сім’я була забезnечена. Тільки свекруха все одно не приймала мене.

Коли Кирило сказав матері про те, що хоче на мені одружитися, вона оголосила, що на весіллі її не буде. Мати по-всякому відмовляла сина. Для чого йому потрібна сільська дівчина. Потім зустріне хорошу, міську. Нехай ще раз все добре обміркує. Кирило намагався пояснити матері, що все йде не так, що дуже любить мене і я розумна і освічена дівчина. Весілля зіграли в селі. А потім ми з Кирилом поїхали у весільну подорож.

Advertisements        

Добре погуляли і відпочили. Тато мій посміювався над майбутньою свахою. Папа запропонував придбати нам будинок у селі, але Кирило ввічливо відхилив пропозицію. Він хотів сам всього досягти. Зараз у нас росте десятирічний син. Ми були дуже щасливі. Сергій любить свого дідуся і бабусю. Вони теж обожнюють Сергійка. Міську бабусю внук ніколи не бачив і не знає. Я теж не горю бажанням підтримувати з нею стосунки. З нею спілкується тільки чоловік. Він заходить до неї на свята і на Новий рік. А свекруха nродовжує всім знайомим розповідати, що я причарувала його сина. Кирилу все це вже набридло, тому він просто її ігнорує. Я думаю, що у свекрухи nроблеми з nсихікою. Адекватні люди так себе не ведуть.

Advertisements