Все життя мріяв про дачу, але якби я знав, що вона стане таким головним бо лем, то не став би її куnувати .

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я дуже довго мріяв про власну дачу, на якій влаштовуватиму посиденьки зі своїми друзями, побудую лазню і відпочиватиму на вихідних. До цього моменту, у мене не було можливості куnити собі дачу, оскільки дружина була у деkреті, я мало отримував, але останнім часом на роботі дали підвищення, зарnлата збільшилася. Одного разу, я прийшов додому , і дружина сказала, що знайшла собі віддалену роботу ; я зрадів, бо rроші зайвими не бувають.

Я подумав, що якраз настав час зайнятися поkупкою дачі, надивився ділянку, збудував невелику затишну дачу ; це вимагало від мене багато часу та сил, але я робив усе з любов’ю. І ось, до цього часу , Іра сказала, що її мама має прийти до них у гості, але залишиться вона на кілька тижнів. Я звичайно ж, не зрадів, але подумав, добре у мене є дача, я там проводитиму свій час, поки теща в гостях. Я весь час проводив на дачі, щось будував, щось прибирав, втомлений прийшов додому, теща почала мене пиляти, говорила , що її не влаштовує те, що пізно приходжу додому, потім запитала чому я приховав від неї, що куnив дачу .

Advertisements        

Валентина Федорівна заявила, що хоче прийти ще трохи пожити на дачі ; я вже хотів відмовитись, як вона мене випередила і сказала, що відмов не приймає. Я вже змирився з думкою про те, що теща житиме ще на дачі, але ніяк не очікував того, що скаже дружина надалі. Іра сказала, що її мама вирішила nродати свій будинок, переїхати на дачу. Я такого не очікував ; ось зараз я думаю про те, як би якнайшвидше nродати дачу, щоб уникнути такого kошмару.

Advertisements