Коли я трохи посnеречалася зі своєю невісткою, мій син відвернувся від мене і став погрожувати. Не розумію, як можна вчинити так з рідною мамою.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мій син з невісткою все життя мені зіпсували, я ось навіть не знаю, що можна зробити в такій ситуації, адже я не зможу прожити з чужими людьми. Я отримала свою квартиру ще в молодості від батьків, мій син тоді був маленьким, і я вирішила оформити квартиру на нас двох, але якби я знала, що він вчинить так підло зі мною, то не стала включати його ім’я в якості власника частки. У нас з сином були теплі стосунkи, він цінував те, що я одна його виховую, намагався не засмучувати мене, але після того, як він одружився, все змінилося.

Невістка мені сподобалася, вона мені здавалася дуже милою, ми навіть жили разом до цих подій. Я намагалася особливо не втручатися в їх сімейні справи, щоб у сина не виникали проблеми, але один раз вийшло так, що невістка зробила щось не те, я не змогла стриматися, зробила їй зауваження. Після цього зауваження вона налаштувала сина проти мене, і заявила, що не хоче жити зі мною під одним дахом. Я думала, що син скаже своїй дружині, щоб вона знала своє місце, але син підтримав її, і сказав мені, що збирається nродати частку чужим людям, а самі вони переїдуть жити на знімну квартиру, поки не вирішать питання з іпотекою.

Advertisements        

Як я не намагалася умовити сина не продавати частину батьківського дому, він сказав, що ця тема не обговорюється. Я не знаю, як можна було так вчинити з рідною мамою, зрозуміло, що невістці все одно, з ким я буду жити, але я не думала, що синові моєму теж плювати. Думаю, що доведеться nродати свою частину і куnити собі однокімнатну квартиру, щоб не жити з іншими людьми, а з сином і невісткою я більше не спілкуюся.

Advertisements