«Що б не трапилося , я завжди буду поряд з тобою» – після цих слів дружини я здригнувся, адже я збирався почати нове життя … без неї

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я заkохався на старість років. Ніколи не думав, що зі мною таке може статися. Але, як то кажуть, у житті буває все. Ніколи не знаєш, що на тебе чекає в майбутньому. Мені 54 роки, і вона молодша за мене на 30 років. Молода , красива , з прекрасною фігурою і довговолоса , одним словом – мрія кожного чоловіка. Друзі кажуть, що я просто дурень, і вона використовує мене. Вони кажуть, що їй потрібні мої rроші.

 

Advertisements        

Але моя душа хоче вірити у kохання. Я хочу вірити, що вона справді мене любить, бо поряд із нею я почуваюся молодим. Вся проблема в тому, що я давно вже одружений, років як 30 . З моєю дружиною ми маємо дітей, і нещодавно старша дочка подарувала нам онука. Ми з дружиною проходили через багато випробувань, подолали величезну кількість nроблем. У нас були щасливі та важкі дні. Я їй зрад жував, але вона постійно прощала і була поруч зі мною. Тепер я літ ня людина, маю няньчитися з онуком і ні про що більше не думати, але я заkохався по вуха.

 

Найстрашніше те, що я не знаю, що робити. Я не хочу втратити сім’ю – і дружину теж втратити не хочу. Але з цією дівчиною роз лучитися не можу. Вона відкрила мені другий подих. Я з нею дуже добре проводжу час. Якось увечері я сидів і думав, що робити, і в цей час до мене підійшла дружина і сказала: “Що б не трапилося, я завжди буду поряд з тобою”. Від цих слів мені стало nогано. Можливо, вона щось дізналася… Я не знаю, як сказати. А якщо нічого не говорити поки що, і потай зустрічатися з моєю молодою kоханкою? А якщо кинути сім’ю та розпочати нове життя? Але де мені знати, що моя молода мене не покине? На старості років залишуся один? Усі кажуть, що вона зі мною через rроші. Я не знаю як бути. Що ви мені порадите?

Advertisements