Всі любили і поважали мою маму, завжди приходили привітати її день народження. Але після однієї новини, всі перестали відповідати на наші дзвінки.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя мама вже кілька років як вийшла на пенсію і серйозно захво ріла. Хвороба її з’явилася від важкого графіка перукаря. Вона завжди була кращим перукарем в нашому місті і працювала в дві зміни. Для того щоб потрапити до неї, клієнти повинні були записатися за тиждень. Всі мріяли потрапити саме в її робоче крісло, так як вона була справжнім професіоналом і завжди задовольняла бажання клієнтів. Природно, при такій завантаженості, заробляла вона досить багато. Вона навіть ходила після роботи додому до клієнтів, щоб не образити нікого з них.

Однак, мого тата дістала її постійна відсутність, і він незабаром кинув нас і пішов до іншої. Тоді мені було шістнадцять, а старшому братові двадцять років. Мама не переставала працювати, і цією роботою угробила своє здоро в’я. Спочатку у неї ослабли ноги, і їй було дуже важко пересуватися. Далі, все гірше і гірше. Руки стали так сильно трястися, що тримати в руках ножиці було дуже небезnечно. Тоді вона вже перестала працювати. І почалися вже наші нескінченні проблеми. Спочатку, у неї з’явилися проблеми з пам’яттю, і вона постійно забувала щось на плиті. Залишати її вдома одну ставало неможливим, і я влаштувалася на нічну зміну в ліkарні, щоб вдень доглядати за мамою.

Advertisements        

Мені вже за сорок, але з особистим життям у мене не склалося. Проблема в тому, що лікарі мені поставили жа хливий діагноз-безпліддя. Мій перший чоловік мене підтримав кілька років, але після сказав, що йому потрібні спадкоємці і кинув мене. Другий же не упускав жодної спідниці, і я сама пішла від нього. Так і тепер живу з мамою, і присвятила їй весь свій час. Кілька місяців тому був мамин сімдесятий ювілей. Я вирішила покликати всіх ро дичів і гарненько відзначити. Мама завжди влаштовувала для мене свята, і я теж вирішила хоч якось віддячити їй і зібрати всіх її близьких. Під час свята всі говорили про любов і повагу до матері. Однак, зараз, коли мамі потрібна підтримка і допомога, ніхто навіть не відповідає на дзвінки. Дуже сумно усвідомлювати, що ти потрібен оточуючим тільки тоді, коли здоровий і баrатий.

Advertisements