Діма вперше одружився у 38 років, але незабаром завів коханkу. Коли Катя дізналася про це, вона вирішила не жартома помститися чоловікові

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Дімка за свої 38 років ніколи не був одружений. Ой ловелас він, звичайно, був, але щоби до весілля його романи доходили – ніколи. Він зустрів Катю, говорив «все одружуся!». Ну а що обра ниця його у минулому модель, красуня, форми не розгубила. До речі, і до цього в Діми всі були як на підбір. Дімка у нас успішний біз несмен, дуже щедрий чоловік. Ну думали все одумався, зараз сім’я в нього буде і житиме по-іншому. Але не тут було, він уже через 5 років спільного життя з Катею, вирішив роз лучатися.

Нову каже зустрів, а Катя вже не та для нього, не підходить. Катька тоді не чекала, вона взагалі вважала, що це вона його на благовірну дорогу вивела, а він не вдячний. Вона вимагала від Дімки моральну компенсацію у вигляді квартири в центрі міста і так само дачу і машину, і половину його стану. Дімі ж тоді все одно було, він не вівся на її сkандали до роз лучення. На її умови, він повідомив їй, що максимум, що вона отримає, це квартира на околиці міста і все те, що він колись їй дарував. Катя ж вирішила, що судитиметься з Дімою, вона вважала, що Діма за всі ці роки їй багато чого винен, і однокімнатною квартирою він точно не відкупиться від неї.

Advertisements        

Обидва вони були протилежної думки, одна вважала, що все, що колишній чоловік зараз має це її заслуга, а колишній чоловік вважав інакше, говорив: -Не хочеш жити на околиці. Знімай тоді сама собі квартиру у центрі. Як узагалі вони жили до весілля. Катя і раніше була світська дама, постійні зйомки, походи в спортзали, зустрічі з подругами, модні тусовки. Все це не любив Діма. Ми взагалі з друзями вважаємо, що її фраза «я з тебе людину зробила», означає, що вона приклала руку до її стилю. До цього він одягався як звичайний простий мужик, але з появою Катюхи все змінилося. Дімка став одягатися в дорогі італійські костюми, носив швейцарський годинник. Звісно, скаржився, що йому незручно, але носив. І чому деяким жінки переконані, що після роз лучення їхній колишній мужик повинен утримувати до старості, навіть коли у них немає спільних дітей?

Advertisements