Дізнавшись про те, як підло вчинив мій син зі своєю ваrітною дівчиною, я вирішила втрутитися у ситуацію. Через багато років я зрозуміла, що це було моє єдине правильне рішення.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли подруга мого 19-річного сина завагітніла від нього у свої 17 років, вони незабаром розлучилися. Мій син відмовився визнавати дитину, навіть наполягав на перериванні вагітності, від якої його дівчина відмовилася, бажаючи зберегти дитину. Розчарована діями мого сина, але не взмозі вплинути на нього, я взяла на себе сміливість розшукати цю молоду жінку, але це, як виявилося, було не просто.

 

Advertisements        

Мої спроби дізнатися про неї від мого сина ні до чого не привели. Я в розпачі пошукала якісь натяки у його телефоні, але знову нічого не знайшла. Коли надія, здавалося, згасла, я випадково побачила її в нашому дворі, вона виглядала втраченою та самотньою. Наша зустріч була емоційною: я пообіцяла підтримати її і дитину, яку вона носила під серцем. І я це зробила: до пологів, у час і після них.

 

Минали роки, і ця дівчина процвітала, отримавши свою освіту та почавши працювати. Мій онук теж виріс, здобув освіту та почав працювати у соціальній сфері. Я ж прийняла свою роль підтримуючої бабусі, радіючи їхнім досягненням, незважаючи на відсутність мого сина і його відмову визнавати свою дитину. Я знаходжу втіху в тому, що точно знаю: я вчинила правильно на благо нашої родини.

Advertisements