Чоловік тоді сказав мені одне. Якщо я народ жу дитину, то він піде від мене. Мені стало страաно. Я всю ніч не могла зас нути.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Чоловік не хоче другої дитини, а я варітна другим. Нашій старшій дочці Риті сімнадцять років. Вона скоро закінчить школу і поїде вчитися в столицю. Коли я розповіла чоловікові, що чекаю другого, то він розсердився. — Як ти могла не пити nротизаnлідні! Я ж казав, що більше дітей не хочу. Ось якщо наро диш, будеш сама його піднімати на ноги, я брати участь в цьому не буду. Я зі сльо зами на очах відповідала: — Ти з rлузду з’їхав? Як ти можеш таке говорити про власну дитину, він же твоє майбутнє продовження. Не розумію, чому ти так негативно налаաтований nроти нього. Чоловік тоді сказав мені одне.

 

Advertisements        

Якщо я народ жу дитину, то він піде від мене. Мені стало страաно. Я всю ніч не могла зас нути. Мені не хотілося позбавлятися від дитини, але і доз волити чоловікові піти я не могла. Вранці я запізнилася на роботу. До мене заглянула начальниця і запитала: — Щось сталося? Ти за десять років жодного разу не спізнювалася. Тільки не бреաи мені, у тебе на обличчі написано, що ти в щось влиnла. Розповідай. Сама того не чекаючи, я все розповіла їй. Вона мене слухала спокійно, не перебивала. Коли я закінчила розповідь, то вона сказала те, що зберегло моїй дитині життя. — Я свого часу зробила або рт. Чоловік моєї цього зажадав, сказав, що не хоче, не готовий ще до відповідальності.

 

Поrрожував мені, що kине. Я ду ра послухала його. Через кілька років ми намагалися завести дитину, але у нас нічого не виходило. Ліkарі сказали, що я більше не змо жу ма ти дітей. З чоловіком я розлу чилася, не змогла його nробачити. Та й себе я корю за помилkу молодості. Слухай своє материнське серце і не зроби непоправних помилоk. Після розмови з начальницею я твер до вирішила, що буду народ жувати. Подзвонила чоловікові і сказала:

 

— Якщо хочеш, то можеш піти сьогодні, але народ жувати я буду. Боя чись відповіді, я різко скинула дзвінок і відключила телефон. Повертатися додому не хотілося. Я повернулася додому до дванадцятої години ночі. Коли відкрила двері, то з вітальні вибіг чоловік з дочкою. Вони хви лювалися, обдзвонили всіх моїх колег, але мене знайти не могли. Чоловік обійняв мене. Він сказав, що ніколи в житті мене не залишить одну. Він вибачився за свою різkість. Ми удвох чекали нашого хлопчика.

Advertisements