Мій чоловік не витримав постійної критики свекрухи на мою адресу і поставив її на місце.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

За всі 24 роки мого шлюбу моя свекруха ніколи не виявляла до мене ніякої прихильності і не могла зрозуміти, чому мій чоловік вибрав мене для створення сім’ї. Незважаючи на те, що вона жила в гармонії без будь-яких сварок і мала двох чудових онуків, які любили її, здавалося, ніщо не впливало на її думку про мене.

 

Advertisements        

Коли настав 50-річний ювілей мого чоловіка, ми вирішили відсвяткувати цю подію, вирушивши до ресторану, а не приймаючи гостей у себе вдома. Ми відвідали кілька ресторанів і зупинилися на останньому варіанті після перегляду списку страв для святкового столу. Святкування було чудове, і всі насолоджувалися стравами, приготованими шеф-кухарем.

 

Однак наступного дня, коли ми вирушили в будинок моїх родичів, свекруха почала критикувати мене за те, що я лінива і не можу сама приготувати кілька салатів. Вона стверджувала, що мій чоловік витратив багато грошей на ресторан через мою нездатність смачно готувати і бути відповідною дружиною та господинею. Я була рада, коли мій чоловік нарешті виступив проти своєї матері, сказавши їй не втручатися у наше життя. Було полегшенням, що він поставив її на місце, оскільки вона завжди отруювала наші стосунkи своїми негативними відгуками про мене.

Advertisements