25 мільйонів людей не можуть перестати сміятися над танцювальними рухами цієї маленької дівчинки під пісню “Baby Shark”.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Якщо ви батько, то, швидше за все, чули “Baby Shark” багато-багато разів. У цій популярній дитячій пісні є щось таке, від чого діти просто не можуть відірватися, тому вони практично не можуть не підспівувати і не танцювати разом з нею. Один тато може навіть підтвердити, як це діє на дітей. Коли він зіграв привабливу мелодію для своєї маленької дочки, вона відразу ж почала співати разом, змусивши батька здивуватися тому, на що вона здатна.

 

Advertisements        

З великою посмішкою на обличчі маленька милашка починає вміло обертати стегнами, поки її тато записує відео. Вона рухається так, що, здається, кидає виклик своєму віку, виконуючи рухи тілом краще, ніж багато дорослих. У якийсь момент вона дивиться на тата, ніби запитує: “Ти це бачиш?! Подивіться, що я можу зробити!”

 

Очевидно, що батько дівчинки не зміг зберегти ці чарівні кадри при собі і поділився ними на Facebook, де вони набрали мільйони переглядів. Дитина стала вірусною сенсацією ще до того, як зрозуміла, що це означає, і тисячі шанувальників, які її обожнюють, прокоментували це, щоб поділитися своєю недовірою.

 

“Я ображена тим, що у неї виходить робити боді-рол краще, ніж у мене”, – написала одна жінка. “Що б не було в цій пісні про акулу, я хочу отримати хоч трохи цього… це заводило цих малюків більше, ніж мене”, – додав інший. Інші глядачі не могли втриматися від сміху і жартів.

 

Ми не зовсім розуміємо, як ця маленька дівчинка навчилася так танцювати, але все-таки це дуже смішно. Її батьки, мабуть, отримують задоволення, спостерігаючи, як вона танцює під музику, яку вони грають.

 

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=144764549772326

 

Advertisements