Після 2 невдалих вагітностей жінка пішла на ЕКЗ: їй відмовили через трійні․

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Стефані Латчум з Ферріхілла (Великобританія) дуже хотіла другу дитину. Але вони не змогли завагітніти природним шляхом. Переживши два викидні за 2 роки, Стефані вирішила вдатися до ЕКЗ. І якраз перед процедурою вона раптово дізналася, що чекає дитину. Та не одну, а цілих три!

 

Advertisements        

 

Ще до весілля Стефані та її чоловік Майкл Гоф домовились, що у них народиться кілька дітей, принаймні двоє. Незабаром у молодят народився син Зак. Коли хлопчик трохи підріс, пара вирішила, що пора подумати про другу дитину. І вони обидва дуже хотіли, щоб це була дівчинка.

 

Однак цілих два роки спроб не привели до бажаного результату. Правда, Стефані двічі вагітніла, але обидва рази закінчувалися викиднями. Засмучена жінка вирішила пройти обстеження і звернулася в медичний центр. І в результаті вона засмутилася ще більше-лікарі діагностували у неї синдром полікістозних яєчників.

 

 

“Почувши вердикт лікарів, я просто впала у відчай і проплакала кілька днів поспіль. Адже я так хотіла подарувати Майклу дочку, а Заку сестру. І ось тепер моя мрія згасла… але, трохи заспокоївшись, я подумала: чому я впевнена, що все втрачено, адже є ще ЕКЗ”, – згадує Стефані.

 

Прийнявши рішення, Стефані записалася на прийом в центр репродукції і дочекалася своєї черги. Тим часом, щоб трохи відволіктися від сумних думок і налаштуватися на позитив, я вирішила поїхати у відпустку на Майорку з чоловіком і сином. Після повернення з Іспанії Стефані відразу ж прийшла в клініку, де її насамперед направили на УЗД. І тут жінку чекав справжній сюрприз.

 

 

“Лікар, який проводив обстеження, раптом строго подивився на мене і запитав: “Чому ви звернулися до нас в центр?” “Я хочу зробити ЕКЗ”, – пробурмотів я. “Яке ЕКЗ, якщо ви вже вагітні. І у вас трійня”, – сміється Стефані.

Advertisements