Ці крихітні п’ятерняшки – це не що інше, як диво. Погляньте на їхні фотографії. Вони справді фантастичні.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли в сім’ї з’являються маленькі діти, спосіб життя батьків кардинально змінюється. Народження дітей – це велика відповідальність. Перш ніж зважитися на такий крок, необхідно підготуватися інтелектуально і емоційно. Коли Скарлет завагітніла втретє, у неї та її чоловіка Джеймі вже було двоє дорослих дітей.

 

Advertisements        

 

Вони з чоловіком раділи, так як завжди мріяли про третю дитину. Однак при наступному огляді їм повідомили, що у них народяться п’ятеро дітей. Незважаючи ні на що, пара прийшла до висновку, що це щастя – дар Божий. Все частіше стали народжуватися п’ятерняшки і навіть четверняшки. З віком у жінок підвищується ймовірність багатоплідної вагітності, хоча невідомо, чому це відбувається.

 

Подібна багатоплідна вагітність зустрічається вкрай рідко, приблизно раз на 55 000 000 вагітностей. Навпаки, двійнята народжуються набагато частіше: близнюки народжується на кожні 80-90 пологів. Останнім часом, завдяки досягненням в області репродуктивних технологій, на світ з’являється все більше двійнят і трійнят. Після народження дітей у Скарлет і Джеймі з’явилася велика родина.

 

Доглядати за п’ятьма немовлятами досить складно, але пара справляється. Вони стверджують, що старші діти надають їм велику допомогу. Весь день їх загортають, годують, купають і гуляють з ними. Незважаючи на труднощі, Скарлет цілком задоволена життям і щиро обожнює всіх своїх дітей.

 

 

Advertisements