Унікальні трійнята, які народилися в 1987 році. Як вони виглядають зараз і чим займаються․

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

25 квітня 1987 року в Дубліні народилися унікальні трійнята, їх особливість полягала в тому, що вони були абсолютно ідентичні. Дівчат назвали Нікола, Лора та Еллісон. Як це часто буває, близнюків зазвичай плутають, але батьки зазвичай знають, хто є хто. Але не в цьому випадку. Навіть мама з татом не завжди могли відрізнити дівчаток один від одного. Коли сестри підросли, вони стали справжніми красунями, і їм стали надходити пропозиції спробувати себе в модельному бізнесі.

 

Advertisements        

 

Батьки були проти кар’єри в такому юному віці, оскільки стверджували, що їхні діти повинні мати дитинство. Але коли дівчаткам виповнилося 16, вони стали моделями. Сьогодні сестри Кріммінс стали справжніми знаменитостями у своєму рідному місті. Вони часто відвідують модні покази і різні заходи. Вони знімаються для модних глянцевих журналів.

 

Крім популярності, модельний бізнес приносить дівчатам непоганий дохід, але, крім того, він накладає певні обмеження, тому що унікальність цих дівчат зовсім не в красі, а в однаковій схожості. Ця ідентичність Еллісон, Лори та Ніколи призвела до того, що дівчата живуть майже однаковим життям. Вони прокидаються вранці разом, разом бігають, їдять одне і те ж і роблять однакові вправи в тренажерному залі.

 

 

Крім того, вони ходять до одного і того ж стиліста, візажиста і косметолога. Всі три красуні зростом 180 см і вагою 54 кг, у них однаковий розмір талії і бюста. Як кажуть самі сестри, такий спосіб життя їм не в тягар. Їм дуже подобається проводити час разом, тому що ближче і рідніше людей просто немає. Вони також люблять, коли на них звертають увагу оточуючі, тому що вони абсолютно однакові, до того ж таких прекрасних дам ви зустрічаєте не кожен день. Будь ласка, поділіться цим зі своїми друзями та родиною.

Advertisements