Життя з чоловіком припускало, що я мушу постійно терпіти поведінку свекрухи. Але одного разу я зібралася з духом і вирішила змінити цю динаміку.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У перші роки спільного життя жити разом з чоловіком означало боротися з владною поведінкою його матері, особливо щодо її квартири, яка пустувала протягом десяти років. Незважаючи на її старий стан, вона півроку вагалася, перш ніж дозволити нам переїхати, за умови, що ми оплачуватимемо комунальні послуги та вноситимемо додаткову суму. Ця угода, хоч і була більш вигідною з фінансової точки зору, ніж оренда житла в іншому місці, була пов’язана з необхідністю терпіти її нав’язливу поведінку.

 

Advertisements        

Вона входила до квартири без попередження, критикувала наш рівень життя та встановлювала свій контроль під виглядом великодушності. Її ставлення та несподівані візити, включаючи один особливо незручний інцидент, змусили мене зважити наші фінансові цілі – і ціну нашого приватного життя та гідності. Ситуація, що склалася, змусила нас обох терпіти заради економії і невпинно прагнути до поліпшення свого фінансового становища.

 

Наші зусилля принесли плоди, і через півтора роки ми змогли обзавестися власним житлом, започаткувавши нову главу незалежності. З того часу її спроби впливати на нас зустрічали жорсткий опір, встановлюючи нові межі в наших відносинах. Незважаючи на її постійні спроби зберегти вплив за рахунок перспективи отримання спадщини, ми залишалися непохитними, цінуючи свою автономію понад будь-які потенційні вигоди. Ця зміна в динаміці показала, що її прохання більше не можуть бути вимогами, і ми зберегли цю позицію, навіть коли наша родина зросла, забезпечивши повагу та межі.

Advertisements