Мама відправила мене до бабусі і зовсім забула про мене. Але незабаром і бабуся захво ріла, а мені загрожував дитячий будиноk

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Батько пішов від мами, коли мені було два роки. Після цього він мене рідко відвідував, але фі нансово маму підтримував. Мама наро дила мене в ранньому віці. Коли мені було п’ять, вона вийшла заміж. Вийшло так, що вона забрала чоловіка з сім’ї. З вітчимом у нас стосунkи відразу не склалися. Йому було важко прийняти чужу дитину. Незабаром мама від нього завагітніла і наро дила йому сина. Тоді мої речі зібрали і відправили до бабусі. Мама сказала, що це тільки на вихідні. І я, будучи наївною, маленькою дівчинкою, повірила.

 

Advertisements        

Але вона за мною так і не повернулася. Я сумувала за мамою, але вона навіть не відвідувала мене. З часом я змирилася. Коли мені було десять, бабуся дуже сильно захво ріла. Було видно, що їй недовго залишилося. Я тоді дуже боялася, що потраплю в дитячий будиноk, тому вирішила зв’язатися з батьком. Ми з ним мало спілкувалися, але він взяв мене в свою сім’ю, коли бабусі не стало. Крім мене там був ще мій зведений брат. Мачуха ставилася до мене дуже добре, як до рідної, з часом, і я до неї прив’язалася.

 

Мені було комфортно в сім’ї батька. Згодом тітка Оля замінила мені матір. Після закінчення школи я з’їхала у гуртожиток. У двадцять два роки познайомилася з хлопцем і безоглядно закохалась, ми стали думати про весілля. Але перед святом я підловила його на зраді. Було дуже бол яче. Я його кинула. Після розставання стало відомо, що я ваrітна. Колишній був радий появі сина і часто його відвідував. Цьому я не перешkоджала. Коли синові було три, я вийшла заміж за Сергія. З часом я стала помічати, що він погано ставиться до моєї дитини. Зрештою, я опинилася перед дилемою: або син, або Сергій. Я опинилася в тій же ситуації, що і мама, але на відміну від неї, я вибрала свою дитину.

Advertisements