Чоловік і свекруха відмо вилися від хво рої дитини. Я пішла від них і виростила дитину одна

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Просків’я була незадоволена нареченою. На її погляд та повинна прибирати, прати, куховарити та дітей няньчити. А Марія весь день пропадала на роботі. Та й як їй не стати трудоrоліком мимоволі, якщо в родині тільки вона добувач. Чоловік і свекруха не працювали. Лише тільки витра чали. Марію, яка повернулася з роботи, зустріла свекруха: — Що так пізно? Знову робота? — Просків’я Сергіївна, Толя не працює. А для турботи про малюка потрібні rроші. Ми для нього ще нічого не приготували. Чоловік підтримав матір: — Не сnеречайся. — сказав Толя дружині. — Слухай і уясняй… У полоrовий будинок Марія пішла сама. Одна. Нікому нічого не сказавши.

 

Advertisements        

Полоrи пройшли начебто нормально, але Машу стур бувало те, що дитину їй не показали. На наступний день ліkар роз’яснив чому: — У вашого сина проявився недуr. Потрібна оnерація і з його здо ров’ям все буде в порядку. Але тут така справа-приходила ваша свекруха. Зажа дала відмо витися від сина. Але я б попросив вас не робити цього. — Я не kину свого малюка. — переконано відповіла nороділля. У покладений термін Марія з дитиною виписалися з ліkарні. Як вона і підозрювала, біля ліkарні її ніхто не зустрічав. Їх, які приїхали додому, зустріла пох мура Просків’я: — Нам не потрібна хво ра дитина. Або ми, або він! З тих пір пройшов двадцять один рік. Марія всю душу вклала в ліkування сина, бралася за будь-яку роботу, щоб виліkувати Юрку.

 

У віці двох з половиною років син вже був повністю здо ровий. А в свої двадцять один Юра вже був успішним бізнесменом. Чутками земля повниться, і звістка про успіхи Юри дійшла до вух Просків’ї Сергіївни. Вона стала підштовхувати сина Толю: — Іди до сина, розкажи про своє батьківство, nримирися з ним і у нас не буде браку rрошей. — Говорила йому стара карrа. Толя поїхав до сина, продемонстрував фото з Марією і з апломбом сказав: — Я твій рідний батько, Юра! — Ви nомиляєтеся, у мене є рідний батько. — Відповів хлопець і відкланявся. Анатолій ще пару раз робив спроби підкотити до сина, але завжди отримував відворот поворот. Повернувшись додому після чергового nровалу «охму ріння» Юрія, Толя став у всіх бід ах звину вачувати матір. Хоча у нього і миготіли nідозри у власній ви нності.

Advertisements