Чоловік із кращим другом сходили до сауни. Я просила його не йти, бо відчувала недобре. Він мене не послухав, а повернувшись, відвертав погляд від мене, ніби щось накоїв

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось чоловік Ганни прийшов додому і заявив: -Дорога, Олег запросив нас на вечерю. Ми хочемо обговорити з ним важливу угоду. Іноземні партнери зацікавлені у нашому бізнесі. Ганна була здивована і запитала: -Цікаво… І чого хочуть ці партнери? -Олег спілкувався з ними. Я довіряю йому, я думаю, що буде серйозна пропозиція. Отже, ти готова піти з нами. Можливо, тобі потрібна нова сукня, ти так і скажи. Проте Ганна дуже любила Олега. -Чесно кажучи, я не маю особливого бажання йти до них. У мене нормальні стосунки із його дружиною. Не сказати, що ми друзі, але спілкуємося. Але мені ніколи не подобався Олег. Неприємний тип, – сказала вона.

 

Advertisements        

– Моя інтуїція ніколи мене не підводила. Що ж, якщо це так потрібно, поїхали. Але давай не сидітимемо там надто довго. За вечерею Олег був сповнений ентузіазму, жартував і робив Ганні компліменти. Його дружина посміхалася, але Ганна бачила, що їй це було неприємно. -Що ж, друзі, давайте піднімемо келих за майбутню угоду, наше життя скоро зміниться на краще! Гроші потечуть рікою, запевняю вас. Головне – закінчити все якнайшвидше, – сказав Олег, встаючи зі свого місця. – Женю, не хвилюйся, я все зроблю для тебе! Ви можете бути спокійним! Знаєш, що, давай завтра сходимо в сауну, розслабимось і все обговоримо. Ганна штовхнула чоловіка під столом, натякаючи, що настав час йти. Євген все зрозумів і, попрощавшись, вони пішли.

 

Дорогою додому Ганна висловила своє занепокоєння: -Женя, щось не так з цією угодою. Він каламутить воду. Ти підеш у лазню? -Піду. Нам треба обговорити все. На роботі неможливо вести спокійну розмову, – пояснив Євген. Повернувшись додому, Євген одразу ліг спати. Наступного ранку Ганна приготувала сніданок і запросила його на кухню. Євген виглядав не найкращим чином. -Я бачу, ти вчора добре відпочив! Що це за такий погляд? Розкажи, як усе пройшло, – попросила його дружина. Але Євген неохоче ділився подробицями. Того вечора, коли Євген повернувся додому з роботи, він усіляко уникав Ганну. -Жень, що таке? Чому ти відвертаєш від мене? Ти щось зробив? Зрештою, Євген розкрив причину свого такого розладу.

 

“Я знаю, що ти була з Олегом… Перед нашим весіллям… Він розповів мені все… Як ти могла, Ганно, він мій найкращий друг…” І тут з’ясувалась вся правда. Ганна згадала, що Олег заходив до них у гості перед весіллям і поводився не як завжди. Ганна попросила чоловіка знайти номер телефону тих партнерів, зателефонувати їм та дізнатися про умови угоди. Євген неохоче погодився, і коли зателефонував, був приголомшений. Виявилося, Олег набрехав про якісь угоди і затіяв усю цю історію тільки для того, щоб Женя покинув Ганну, адже давно поклав око на неї. Євген порвав усі стосунки з Олегом того ж вечора. З того часу він завжди прислухався до інтуїції своєї дружини.

Advertisements