Я завжди захищала свою дочку від її владної свекрухи, бо я пам’ятала свій власний досвід. Незважаючи на всі мої дії, дочка зрештою прирівняла мене до своєї свекрухи.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Відносини моєї дочки зі своєю свекрухою були сповнені втручання та постійного контролю. Незважаючи на мої неодноразові прохання до сваті не втручатися в молоду сім’ю, вона наполегливо продовжувала це робити, що призводило до значної напруги. Згадуючи свій власний досвід, я була сповнена рішучості захистити свою дочку від такої долі. Ілля, чоловік моєї дочки та єдиний син своєї матері, здавалося, повторював те, що пережила я. Перші роки їхнього шлюбу були мирними, але народження моєї онуки ознаменувало поворотний момент. Його мати тепер постійно втручалася, приносячи їжу та нав’язуючи свої порядки, навіть прибирала у їхньому будинку під час своїх візитів.

 

Advertisements        

Як пильна мати, я стала на захист своєї доньки, зіткнувшись одного разу зі сватею з приводу її надмірного тиску. Це призвело до серйозного конфлікту, в якому Ілля став на бік своєї матері. Зрештою ситуація погіршилася настільки, що моя дочка та Ілля вирішили розлучитися. Під час поділу їхнього майна я подбала про те, щоб вони не обдурили мою доньку. Я навіть розрізала навпіл цінний килим замість того, щоб віддати його їм. Дочка переїхала до мене, але стосунки між нею та Іллею тривали, хоч і таємно. На мій подив, нещодавно вони вирішили возз’єднатися, купити квартиру на іншому кінці країни, і знову одружитися.

 

Вони тримають свою адресу таємно від обох сімей. Моя дочка пояснює, що віддалення від обох матерів зміцнить їхні стосунки. Це рішення збентежило мене і завдало сильного болю. Я завжди діяла з любові та турботи про свою дочку, але тепер мене прирівнювали до владної свекрухи. Я так і не можу зрозуміти: чому моя дочка дистанціюється від мене, своєї захисниці та заступниці після всього, що я зробила для її благополуччя?

Advertisements