Коли вона виходила заміж за нього, то думала, що знайшла чудового принца. Але тоді вона ще не знала, в яке пекло він перетворить її життя.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Одного разу він прийшов додому раніше, ніж очікував, опівночі. Коли він увійшов, його приголомшив вигляд кількох чемоданів дружини у передпокої, що спішно застібає дочці пальто, і помітно схвильованого сина поруч з ними. – І куди це ви всі зібралися у таку годину? – спитав він, намагаючись надати ситуації легкість. Його дружина обернулася до нього, в її очах були страх і рішучість. – Я вирішила піти від тебе! Я більше не можу цього виносити! – заявила вона, її голос здригнувся, незважаючи на те, що вона намагалася здаватися твердою. Вона дивилася на чоловіка, не в силах зрозуміти, як вона колись кохала цю людину.

 

Advertisements        

Незважаючи на сльо зи дітей, чоловік накинувся на дружину, принижуючи її рішення. Не витримавши, вона тихо вивела дітей із квартири, побоюючись, що будь-яка конфронтація може призвести до ще більшого фізичного насильства. У перші роки їхніх стосунків вони жили щасливо. Вона насолоджувалась своїм життям, впевнена, що знайшла свого прекрасного принца. Проте її мати скептично ставилася до свого зятя. Але вона відмахнулася від застережень матері, впевнена в їхньому коханні один до одного. Її світ звалився, коли вона дізналася про зра ду чоловіка. Наче зра ди було недостатньо, вона ще й була ваrітна їхнім сином.

 

Незважаючи ні на що, вона вирішила зберегти сім’ю заради дитини, і на якийсь час їй це вдалося. Після народження дитини його відрядження стали тривалішими, а ознаки його невірності – дедалі явнішими. Нарешті, коли він назвав її ім’ям іншої жінки, вона вирішила покінчити з цим фарсом. Після розлу чення життя перетворилося на боротьбу, доводилося працювати довгий час у супермаркеті, зарплати ледве вистачало. Якось постійний покупець Макс здивував її букетом та запропонував проводити її додому. Спочатку вона чинила опір, посилаючись на те, що у неї двоє дітей, і це буде неправильно. Але Макс не вважав їх завадою, запропонувавши натомість вирушити до парку атракціонів.

 

Добра натура Макса внесла радість у її життя. Він не тільки обсипав її любов’ю, але й із задоволенням дбав про її дітей, навчав їх плавати та грати у футбол, фактично ставши для них батьком. Коли вона спробувала розлу читися, побо юючись нового болю зра ди, Макс зробив їй пропозицію, наполягаючи на тому, що не дозволить такій чудовій жінці вислизнути. Вони одружилися і поповнили свою сім’ю ще двома дітьми. Ось уже через п’ять років вони, як і раніше, щасливі в шлюбі, а друзі та сусіди захоплюються Максом за його батьківську роль і незвичайну подібність між ним і дітьми дружини від першого шлюбу. – Як ви вважаєте, чи можна любити так глибоко, так щиро і про все забути? – часто питала вона подруг, – чи зра да непробачна?

Advertisements