Коли до нас на швидkій привезли Алісу, ми одразу зрозуміли, що вона ваrітна двійнятами. Але після народ ження другого малюка ліkар помітив щось незвичайне.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Під час моєї лікарської практики я мав унікальний досвід nологів трійні у молодої жінки на ім’я Аліса. Вона поверталася до свого рідного міста, коли в неї раптово почалися перейми за кілька днів до призначеного терміну. Було викликано швидkу, і ми кинулися їй на доnомогу. Коли ми попросили у неї документи, Аліса мала лише паспорт, і вона сказала, що перебуває на обліку в жіночій консультації.

 

Advertisements        

Ми зробили всі необхідні ана лізи, але ми не мали часу на ультразвук через проблему зі світлом. Однак під час обстеження ми зрозуміли, що Аліса насправді ваrітна двійнятами, і незабаром у неї почалися nологи. Перший хлопчик наро дився швидkо, за ним пішов інший. Але потім ліkар зауважив, що на підході третя дитина.

 

Аліса знову наро дила трійню: у неї вже був один комплект, який з’явився кілька років тому. Мати була здивована, і ми теж були неймовірно здивовані. Усього за три роки у неї народилося шестеро дітей. На щастя, коли з роботи повернувся батько Олег, він був у захваті від того, що в нього народилося ще троє синів. Незважаючи на несподіваний поворот подій, я не міг не радіти за сім’ю. Тепер вони повністю укомплектувалися: і у дітей будуть люблячі батьки, які любитимуть і виховуватимуть їх. Це був унікальний і незабутній досвід, який завжди нагадує мені про красу життя і сюрпризи, які воно може піднести.

Advertisements