Денис вирішив зупинитися, коли посеред дороги побачив жінку з дитиною. Але те, що сталося далі, стало для нього уроком на все життя.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Денис їхав додому холодного зимового ранку, коли помітив попереду на дорозі перешkоду. Коли він під‘їхав ближче, зграя птахів раптово злетіла, а одна вдарилася об бампер його машини. Цей інцидент змусив його зменшити швидkість і бути обережнішим за кермом, особливо на такій тихій і безлюдній дорозі, як ця. Він думав про свою дружину і дочку, які чекали його вдома, і про подарунки, які він віз їм із ділової поїздки.

 

Advertisements        

Раптом він побачив жінку з дитиною, що стояла посеред дороги, і, незважаючи на свої вагання, зупинився і запропонував їх підвезти. Але коли жінка і дитина сіли на заднє сидіння , хтось раптово відчинив двері водія і напав на нього. Денис відбився, зумів натиснути на газ і від’їхати, залишивши нападників.

 

Хоча він був вдячний за те, що пережив напад, але не міг не думати про те, як цей досвід може стати в нагоді людям, які готові доnомогти нужденним. Це гірке нагадування про те, що не всі, хто, здається, потребує доnомоги, щирі, і що іноді безпечніше не зупинятися. Випадок, що стався з Денисом, наголошує на небезпеці зайвої довірливості, але ця обставина не повин на заважати нам доnомагати нужденним. Ми повин ні бути добрими і співчутливими, водночас усвідомлюючи потенційні небезпеки та вживаючи запобіжних заходів, щоб захистити себе і своїх близьких.

Advertisements