Дружина довго не могла заваrітніти, і Ігор вирішив звести Наташу зі своїм знайомим. Для нього головним було те, що мати дитини була Наталя.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Наталя дістала з шафи старі фотографії та почала їх з цікавістю розглядати. Ось це вона зовсім маленька, це вона у дідуся, а цей із двоюрідною сестрою, а ось йде до школи, а ось гуляє з подругами, а це інститут, а ось їхня група, а ось її kохання. На губах Наталі заграла посмішка. Незважаючи на те, що минуло вже цілих 10 років і вона так само любить Ігоря. Підійшла мама і спробувала заглянути до альбому, але Наталя швидkо закрила його. Вони разом пішли на кухню. Наталя сіла за стіл, а її мама почала клопотати по господарству.

 

Advertisements        

Настрій Наталі відразу почав псуватися. Мама весь час питала про ваriтність. Вона встала і попрямувала до коридору. Краєм ока вона помітила, що очі мами сповнилися сльо зами, і Наталя засмутилася. Довгий час вона намагалася наро дити дитину, але їй не вдавалося. Якщо коротко, то Ігорю з Наталією ніяк не вдається завести дітей. Вони перепробували все. Ігор вирішив, що це через нього. Йому спало на думку, звести Наташу зі своїм знайомим. Йому здавалося, що якщо Наталя буде з іншим чоловіком, вона легко зможе заваrітніти.

 

Для нього головним було те, що мати дитини була Наталя. Наталя була проти цього, але що вона могла вдіяти . У результаті нічого не сталося, а чоловік її покинув. Вона страждала і не могла зрозуміти, чому чоловік її покинув. Адже вона була готова на все, аби у них з’явилася дитина. Наталя вирішила роз лучитися із чоловіком. Вона зібрала речі та поїхала. Ніхто не знав, куди вона поїхала. Вона ніколи не змогла вибачити свого чоловіка за цей вчинок. Більше ніхто не чув про неї.

Advertisements