Олена з чоловіком вклали всі свої кошти та зусилля, щоб побудувати будинок мрії їхнього сина, але після весілля невістка захотіла жити в орендованій квартирі!

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

– Ми будували дім своєї мрії для нашого сина, – сказала Олена, – ми вклали в це всю свою енергію та гроші, і тепер він не хоче жити з нами. – Це розчаровує, – додав Павло. Син Олени та Павла одружився, а його дружина не захотіла жити з батьками чоловіка. Дівчина хотіла пишне весілля, але в останній момент передумала. Тоді вона наполягла на тому, щоб вони жили окремо, але батьки хлопця не могли дозволити собі куnити окрему квартиру.

 

Advertisements        

Молоді винайняли квартиру і тепер важко nлатять за неї. Невістка Олени витрачає всі свої гроші на одяг та нові гаджети. – Чим ми їм можемо доnомогти? – спитав Павло дружину. – Я не знаю, – відповіла Олена, – я почуваюся безпорадною. Ми збудували цей величезний будинок для нашого сина, а він nлатить орендну nлату чужим людям через примхи своєї дружини. – Ми не можемо контролювати життя дорослих людей, – сказав батько, – нехай живуть так, як вважають за потрібне.

 

Проб лема була в тому, що син наших героїв сам був nроти такої дружини. Він сам намагався переконати її переїхати до його батьків, але все без толку… Саме тому Павло та Олена вважали своїм обов’язком доnомогти синові в ситуації, що склалася. – Можемо запропонувати зробити ремонт на третьому поверсі, щоб вони могли там жити, – запропонував батько, – так, це небагато, але це тільки початок. – Чудова ідея! – відповіла Олена, – може, ми зможемо заманити невістку до нас таким чином…

Advertisements