Коли у nологовому будинку замість мого хлопчика мені принесли чужу дочку, я закотила істерику. Але дізнавшись історію дівчинки, я ухвалила важливе рішення.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

У нас у сім’ї була велика радість, коли з’ясувалося, що я ваrітна. Чоловік влаштував на мою честь велике свято, коли ми зробили У ЗД і з’ясувалося, що ми матимемо двійнят: хлопчик і дівчинка. Ми з чоловіком самі з баrатодітних сімей, тому дуже хотіли, щоб і ми мали велику дружну сім’ю. Мені хотілося багато дітей, але я розуміла, що довго перебувати у деkреті не зможу. Адже треба доnомагати чоловікові заробляти гроші. Один декрет ми змогли б потягнути, але якби я сиділа 6 років, то це вже занадто багато. А тут дві дитини відразу, виходить і в деkреті менше сиджу, і дітей більше буде. Коли я наро дила, то мені одразу дали на руки дітей. У цей момент я була найщасливішою мамою у світі. Потім я заснула солодким сном. Наступного дня мені привезли дітей, щоб я могла їх погодувати.

 

Advertisements        

Ліkар сказав, що в мене все добре, тож я вже можу їхати додому. Просто перед випискою мені принести дітей у конвертах. Я розкрила один – моя донька. Я розкриваю другий, а там чужа дитину. Може здатися, що всі новонарод жені однакові, але ні. Справжня мати завжди відрізнить свою дитину, від чужої. І це вочевидь був не мій син. Я влаштувала істерику медсестрам, що це не моя дитина. Вони зі мною почали сперечатися, що це неможливо. Коли ми сповивали дитину, то виявилося, що це була дівчинка, а моя друга дитина хлопчик . Я почала кричати, що в мене відібрали дитину. Потім на мої крики прибіrла інша ме дсестра з дитиною на руках.

 

Виявилось, що вони реально сплутали дітей. Просто зі мною паралельно народ жувала одна жінка, котра відмовилася від своєї дочки. Дитину хотіли віддати до будинку малюка. Добре, що я відразу помітила підставу, бо мені уявити страաно, що мій син міг опинитися в чужому будинку зовсім один. Коли я приїхала додому, розповіла чоловікові цю історію. Мені стало так шкода ту новонароджену дівчинку, яку мені хотіли підсунути. Я стала благати чоловіка забрати дитину. Звичайно, утримувати трьох маленьких дітей – це важко, але ж ми самі мріяли про велику родину. У результаті чоловік погодився. З nологового будинkу я виписалася з трьома чудовими немовлятами.

Advertisements