Коли онука пішла до другого класу, я вже знала, щонічому доброму у школі вона не навчиться. Але мене особливо вразила поведінка невістки

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Моя онука тільки в другий клас пішла, але для меневже й зараз зрозуміло, що нічому хорошому вона в школі не навчиться. У наш час освіта була значно кращою. Я пам’ятаю, з якою повагою ми ставилися до викладацького складу, на уроках усі сиділи слухняно, підтримували загальну дисципліну. Зараз незрозуміло взагалі, що відбувається у навчальних закладах.

 

Advertisements        

Онука із собою до школи бере іграшки, зазвичай якісь ляльки, щоб грати на перервах із подружками. Моя невістка спокійно ставиться до цього, каже, що всі діти так роблять. У її рюкзаку не залишається місця для книжок та зошитів. Ще мене дра тує, що діти зараз одягають до школи, що захочуть. У наш час усі були в однакових формах, усі виглядали дуже солідно та серйозно.

 

Я зараз що? Школа – місце показати себе, а не освітній заклад. Хіба це нормально? Для мене обу рливим є те, що дівчатка зараз до школи не збирають волосся, вже в другому класі в однокласницьмоєїонукиволоссячомусь не заплетені. Такі маленькі деталі не можуть не впливати на весь процес освіти, не впевнена, що з таким підходом зросте нормальне покоління.

Advertisements