Андрій цього дня фактично біг додому, оскільки завтрашній день для нього був дуже важливим . Але замість дружини його привітала сумка біля порога.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Андрій завтра нарешті візьме таку довгоочікувану відпустку. Так ще й хороша новина, він отримав премію. Вдома на нього чекала прикрашена гарними іграшками та гірляндою ялинка. Продукти закуплені, все прибрано у рамках підготовки до свята. Відвідати ковзанку з донькою, розслабитися та подивитися улюблені серіали, ох як хотів всього цього Андрій.

 

Advertisements        

Він навіть не уявляв, що сталося до того, коли відчинив двері. Дружини не було вдома, щоб привітати його після важкої роботи, натомість це зробила сумка біля порога. Чи хтось прийшов? Матір? Може, теща? Він уникав їх і не любив спілкуватися з ними. Він не любив спілкуватися із родичами, йому не потрібна була ця куnа людей у його житті. У їхньому колі спілкування було кілька настирливих людей, які були надмірно цікавими. Гаразд, навіть якщо вони прийдуть, це не триватиме багато часу. – Настя, – крикнув він дочці.

 

– Тато Привіт. Родичі вийшли в коридор і стали обіймати один одного на знак вітання. Виявилося, прийшла теща із племінницею. Вони мали намір провести свята у будинку в Андрія. Звичайно, це не сподобалося чоловікові, адже він взагалі не любив спілкуватися з ними. Андрій голосно крикнув дочці: – Дочко підемо на ковзанку! Набридло, – пробурмотів чоловік. Ковзанка дала йому перепочинок. Добре, що має дочку. Можна і на ковзанку сходити, і в кіно, і по магазинах. Він любить проводити час із донькою, для нього це найкращий час на канікулах.

Advertisements