Свекруха заявила, що вона залишає свою квартиру нам, а сама переїжджала до своєї мами. Казковим все здавалося тільки на перший погляд. Потім вона таке заявила, після чого мені стало дуже погано.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Коли ми одружилися, мама запропонувала нам переїжджати до неї. Але чоловік твердо вирішив, що з тещею він не житиме – тому ми переїхали на орендовану квартиру. Але зненацька наші плани змінилися, коли свекруха заявила, що переїжджає до мами до села, а нам залишає свою квартиру. Я погодилася не думаючи, оскільки квартирка була затишною, у хорошому районі, з усіма зручностями. Казковим все здавалося лише на перший погляд. Мама чоловіка заявила, що ми повин ні будемо nлатити їй мінімальну орендну плату.

 

Advertisements        

Мовляв, якби винаймали житло, то nлатили б у кілька разів більше. Озвучена сума була не настільки nроблематичною, але з кожним місяцем вона збільшувала потрібну суму, і зрештою дотягнула до 5 тисяч. Після кожного такого збільшення я казала чоловікові, що нам треба переїжджати, але він щоразу повторював, мовляв, замість того, щоб nлатити чужим людям, ми краще заплатимо рідній людині. Коротше, ми прожили так 8 років. За ці роки зробили у квартирі хороший ремонт, під себе, адже були впевнені, що квартира так і так дістанеться нам. Однак було одне велике АЛЕ… Мій чоловік має старшу сестру. Вона вийшла заміж багато років тому і переїхала до чоловіка до сусідньої області.

 

Свекруха щомісяця надсилала їй гроші, які вона відкладала в банку. Але нещодавно вона роз лучилася, і оскільки та квартира належала її чоловікові – вона вирішила повернутися до рідного міста. З мамою та бабусею у селі жити вона не хоче, тому вирішила, що житиме в тій квартирі, в якій мешкаємо ми вже 8 років. Вона переїхала до нас, і живе з нами вже якийсь місяць. Чоловік нічого не каже, свекруха теж не nроти. Залишаюся я, якою вже нестерпно за таких умов. Можу, звичайно, кинути все і з’їхати на орендовану, але я стільки грошей вклала в цю квартиру, що залишати її просто не хочеться.

Advertisements