Люда вийшла погуляти і раптом завмерла на місці.; машина чоловіка стояла біля троруару. Але працює він в іншому кінці міста

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Людмила не дуже любила гуляти, але того дня, щось згори потягло її на вулицю. Вона повільно ходила і насолоджувалася погодою, як раптом помітила машину свого чоловіка біля тротуару. Що він тут робить? Він уже має бути на роботі! Робота його була з іншого боку міста. Варто було дівчині підійти трохи ближче, як вона помітила, що її чоловік у машині цілується з незнайомою дівчиною.

 

Advertisements        

Вона завмерла. Відразу її накрили сильні емоції. Ішла вона додому вся у сльо зах. Мимоволі згадувалися слова матері. Мати їй ще до заміжжя постійно говорила, що Віктор не надійна людина. Вона не слухала, не вірила, вся була захоплена kоханням. А тепер слова матері підтвердились! Іноді дорослі бачать значно більше. Погляд їх пильний.

 

Віктор повернувся додому у звичайний час, перебував у гарному настрої. Дівчина сама з порога сказала, що в курсі його зради. Він не став нічого заперечувати і виправдовуватися, сказав, що заkохався у молоду сеkретарку. Того ж вечора зібрав речі і поїхав. Після його відходу квартира здавалася напрочуд порожньою. Людмила сиділа та довго розглядала приміщення, де пройшли спільні роки життя. Як вона могла не розглянути за стільки років справжню натуру свого чоловіка?

Advertisements