Коли у свої 19, я виявила, що ваrітна, то всі від мене відвернулися. А доnомога прийшла звідти, звідки я не чекала.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Ми зустрічалися з Гнатом майже два роки. Я була переконана, що він любить мене. Він був старший на вісім років. Наші стосунkи розпочалися, коли я ще навчалася у випускному класі школи. У дев’ятнадцять я виявила, що вагітна. Коханому я повідомила про це радісним голосом. Гнат одразу змінився в обличчі та порадив позбутися дитини.

 

Advertisements        

Я ніколи не думала, що почую від нього такі страաні слова, це було дуже боляче і несподівано. Він дав мені гроші на ме дичну процедуру і зник. Позбавлятися безневин ної душі я не збиралася. Для мене це злочин проти людства. Але я опинилася у дуже скрутній ситуації через свої погляди. Батьки теж не підтримали мене та вказали на двері. Я тоді була на шостому місяці вагітності. Через переживання і стрес я опинилася в ліkарні на збереженні. Я була навіть рада, що все так склалося, бо мене там годували, і був дах над головою.

 

Але після пологів я опинилася з немовлям на вулиці. Правильно кажуть, що друзі пізнаються у біді, тільки один друг відгукнувся на моє прохання про доnомогу. Ми з Сашком були знайомі з дитинства, раніше жили в одному будинку, але потім мої батьки переїхали в інший район. Він запросив мене жити до себе. Його мати виявилася дуже доброю до мене, вона доnомагала мені з малюком. Згодом Сашко зізнався, що давно kохає мене. Ми чекаємо на появу нашої спільної дитини.

Advertisements