5-річний син ненароком розкрив мамі великий сеkрет батька. А коли Лера нарешті усвідомила все, то взялася діяти.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Лера нафарбувалася, гарно вдягнулась. Вони із сином вирішили у вихідний день піти до зоопарку. Чоловік не зміг до них приєднатися, тому що у них з друзями традиція – щонеділі вони виїжджають за місто, а Лера була не nроти цього. Лера зайшла до кімнати, 5-річний син сидів на ліжку про щось замислився. -Що сталося, про що мрієш? -Мам, я думаю … як це кувиркатися? -Коли спортом займаєшся, а що таке? -Просто я чув, як тато з кимось телефоном вранці розмовляв. Він сказав, що йому сподобалося вночі кувиркатися.

 

Advertisements        

Лера не могла повірити почутому. Вона попросила ще раз повторити сина, може дитина щось не так зрозуміла. А потім картинка сама почала складати у неї в голові. Три місяці тому їхня група геологів вирушила у відрядження. Чоловік тоді так зра дів, сказав, що сам посидить із сином, по дому з усім упорається. Це було див но. Коли Лера повернулася, то чоловік сказав, що його на роботі понизили на посаді, що тепер зарплата буде не такою високою, як раніше.

 

Але в нього завжди в кишенях були різні чеки з дороrих магазинів. І ще він різко змінився, став доглядати за собою, постійно міняв сорочки, купив нові смачні парфуми. Потрібно було раніше здогадатися. Вночі, коли чоловік заснув, Лера взяла телефон. Відкрила повідомлення і мало не згоріла від сорому. Такі відверті речі писав чоловік своїй kоханці. За ніч Лера зібрала речі чоловіка і зранку виставила його за двері. Вона намагалася вночі якось спробувати переконати себе вибачити його, щоб зберегти сім’ю, але ні. У сім’ї, де немає довіри та любові, більше немає і прощення – і це вже не родина зовсім.

Advertisements