Дружина нагадала Івану, що з години на годину повин ні були приїхати його брат з родиною. І Ваню кинуло в тремтіння, адже він добре знав, що їх чекає попереду.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

-Іване, ти не забув, що сьогодні твій брат приїжджає? Іван ляснув себе по лобі. -Ти серйозно? Приїзду таких гостей Іван був не дуже радий. Взагалі-то Жанна і Олег як завжди приїхали на три години раніше, як зайшли в будинок, Олег каже: -Ну накривайте на стіл! Ми з дороrи зголодніли. Час обіду вже. Іван здивовано подивився на годинник.

 

Advertisements        

Була всього дванадцята година. Поки Ірина поралася на кухні, Жанна і Олег, не питаючи дозволу, оселилися в кімнаті Івана та Іри. Іван похитав головою. Олег зняв футболку і пішов по будинку демонструючи всім обвислий живіт. Коли настав час діставати гостинці, Олег каже: -Ми вам еклери принесли, у них термін придатності ще до завтра, а знижка була величезною! Диня теж по знижці, але дуже смачна. А потім сів і сам став все це швидко їсти. Іван з дружиною лише переглянутися здивовано встигли.

 

Незважаючи на фривольну поведінку гостей, час пройшлов неnогано. Але коли вони почали збиратися додому, подружжя зітхнули з полегшенням. Після їх від’їзду Іван дружині каже: -Все-таки скажу пару слів брату. Він дуже на хабно себе веде! Дружина посміхнулася: – Любий, це ж твій єдиний брат. Не варто з ним сваритися. Вони ж не так часто приїжджають, раз у році всього. Ти забув, як він за тебе в дитинстві заступався? Іван зітхнувши обійняв свою мудру дружину.

Advertisements