Оля втратила дар мови, коли побачила маленького Вову в них вдома. Але вона ще більше здивувалася, дізнавшись хто він насправді.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Оля повернулася додому до села до своїх батьків на кілька днів, погостювати. Вона вже давно живе зі своїм чоловіком у місті, вирішили, що дітей їм не потрібно народжувати, від них лише nроблеми, а краще пожити дляя себе. Оля відчинила двері, на кухні вона побачила, що її батько сидить за столом і годує з ложечки маленького хлопчика 3-х років. -Привіт, тату, – почала Оля, бо батько не звернув на неї жодної уваги. -Ага … Відкривай рот, смачна кашка у нас, бабуся зварила. -Тату, хто це такий? -Це Онук мій рідненький – Вова. -Тату, який ще Вова, у тебе що позашлюбні діти з’явилися, що тут взагалі відбувається .

 

Advertisements        

І тато розповів Олі, що в молодості зустрічався із сусідкою Машею. У них вся справа до весілля йшла, але потім Маша заявила, що виходить заміж за іншого, хлопця з армії чекала. І одразу ж наро дила йому доньку. Донька ця після школи із села до міста поїхала, там наро дила синочка Вовочку. А коли приїхала до села, то баба Маша вже nомерла, її чоловік теж. Але доньці їх було зовсім не до дитини, вона будувала кар’єру. Тоді батько Олі розповів їй, що можливо, і він є її батьком.

 

Але правду зараз ніхто не дізнається, а тест на батьківство робити не хочеться. Раз вирішили, що Вовочка рідний онук, то так і буде. Оля слухала свого батька і не хотіла вірити у почуте. Але тут прийшла мати. -Мамо, це що таке, що означає ріднесенький онук? Він же вам може бути чужим, ви що з ним няньчитеся? -Так все ж зрозуміло, доню. Нам із батьком онуків хочеться, ти вирішила, що народжувати не будеш, а у нас любов велика до дітей, тому ми й вирішили, що Вовочку виховуватимемо. Інакше ми не можемо, ні в чому більше сенсу життя не бачимо..

Advertisements